Om lisenser

 

For å bestille skolelisens må du først være registrert på cdu.no som lærer ved skolen din.

Når du er registrert kan du bestille lisensen her. Legg i handlekurv på vanlig måte.

En skolelisens for Cappelen Damms Terminprøver Engelsk tillater skolen å knytte samtlige elever og lærere ved skolens 8., 9. og 10.trinn til produktet. En årslisens gir tilgang til tilsammen 6 nye terminprøver med tilhørende tekstsamlinger, og med vurderingsveiledning for læreren.

Nye terminprøver vil alltid være tilgjengelig i god tid før terminprøver vanligvis avholdes. Som en hovedregel vil høstens terminprøver være tilgjengelige fra tidlig oktober måned og vårens terminprøver fra tidlig mars måned.

 

Administrasjon og bruk av lisenser

Skolen oppretter selv sine brukere gjennom Min side på cdu.no og knytter brukerne til lisensen.

All brukeradministrasjon og lisensdisponering skjer på Min side av innlogget lærer eller administrator.

Merk: Skolens første registrering på cdu.no vil bli kontrollert av forlaget for å hindre at nettressurser som er forbeholdt lærere, kommer i feil hender. Den første ansatte som registrerer seg, blir tildelt administratorrolle for skolen og kan dermed opprette brukere og gi brukerne tilgang til de ressursene skolen har kjøpt. En administrator kan også opprette nye administratorer og/eller overlate administratorrollen til andre ansatte. Andre brukere enn skolens første administrator på cdu.no blir opprettet av skolen og skal ikke godkjennes av forlaget.

En lærer kan opprette seg selv som bruker og tildele seg selv en lisens. Elever må opprettes som brukere og kobles til lisenser av lærer eller administrator.

Privatpersoner kan ikke kjøpe skolelisenser.